Toco Tholin druppels 6 ml

008189
Bestel
  • Beschrijving
"Het goede oude huismiddel" van Toco-Tholin. Het  meest gevraagde Toco-Tholin product, vervaardigd volgens het unieke familierecept, bestaat uit een uitgebalanceerde samenstelling van de volgende zuivere etherische oliën:
-- Pepermuntolie --
-- Eucalyptusolie --
-- Lavendelolie --
-- Rozemarijnolie --
-- Steranijsolie --
-- Kruidnagelolie --
-- Petitgrainolie --
-- Menthol --
 
De samenstelling is zodanig dat de oliën elkaars werking versterken en ondersteunen.
   
Bij verkoudheid enkele druppels inhaleren d.m.v. een stoombad of een tissue en u krijgt weer lucht! Maar ook 1 druppel op een suikerklontje en deze in de mond, doet al wonderen! Zeker kinderen vinden de smaak van zo'n mentholsnoepje erg lekker! Dit suikerklontje werkt ook als hoestbonbon!
Bij hoofdpijn werken de druppels zeer verfrissend met een verkoelend effect. Het is ook mogelijk dat de hoofdpijn vanuit uw nek komt. Kijk hiervoor even bij Toco-Tholin Balsem.

Heeft u al eens 5-10 druppel aan uw lig- of voetbad toegevoegd? Dit is zeer ontspannend en het maakt uw spieren en gewrichten soepel. U bent urenlang aktiever! Mocht u geen ligbad hebben dan kunt u enige druppels tegen de douchemuur sprenkelen. U ervaart dit alsof u een eigen sauna bezit!

Verder werkt "Het goede oude huismiddel" bij een frisse adem, of voor de sporter om meer lucht te krijgen en zo beter te presteren! Maar ook tegen muggen in de zomer. Deze diertjes houden namelijk niet van de lucht en blijven op afstand! Bent u al gestoken of gebeten dan helpen enkele druppels Toco-Tholin tegen de jeuk.
Op de bijsluiter van de flakons vindt u meer tips!